خورشتی, غذای سنتی

ناز خاتون

 

نازخاتون یکی از غذاهای محلی سالم، ارگانیک و فوق العاده خوشمزه ی شمال کشور است فقط مراقب باشید انگشتاتون رو نخورید.

مواد لازم :
– بادمجان ۶ عدد
– پیاز سرخ شده ۲ قاشق
– گوجه فرنگی ۳ عدد
– نمک و فلفل به میزان لازم
– نعناع خشک و آبغوره و کره به میزان دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا باید بادمجان را با پوست، کباب کنید و بعد پوست آن را گرفته و ریز یا نگینی خرد کنید. گوجه ها را نیز پوست بگیرید و ریز یا نگینی خرد کنید. بادمجان را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن گرفته شود. بعد مقداری کره به همراه پیاز به آن اضافه کنید تا تفت بخورد و سپس نعناع خشک را نیز اضافه کنید. گوجه فرنگی، نمک و فلفل را بعد از پختن بادمجان اضافه کنید و خوب هم بزنید و اجازه دهید مواد جا بیفتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *