غذای سنتی

نان تابه‌ای پروتئینه

این نان یک نان مغذی و سالم است که خیلی راحت و سریع می‌توانید آن را آماده کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید. این نانِ فوری تنها با چند قلم مواد اولیه درست می‌شود و نیازی به خمیرمایه و یا استراحت هم ندارد.

 

مواد لازم:

❉ سفيده تخم مرغ: ۱ عدد

❉ آردِ جودوسر: یک دوم پیمانه

❉ پودر بادام درختی: ۱ قاشق غذاخوری

❉ آب: به مقدار لازم

❉ سیاهدانه: نصف قاشق چایخوری

❉ کنجد: ۱ قاشق چایخوری

❉ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا درون کاسه‌ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاد سپس پودر بادام درختی، آردِ جودوسر، کنجد، سیاهدانه و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید، پس از آن آب را تا حدی که خمیر رقیقی به دست بیاد اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.

در آخر مقداری از مواد را با ملاقه بردارید و درون ماهیتابه نچسب و چرب شده و داغ بریزید و با پشت ملاقه به صورت دَوَرانی پخش کنید، بعد از این که یک طرف نان با حرارت متوسط کمی پخت برگردانید. پشت و رو کردنِ نان را چند بار انجام دهید تا نان پروتئینی شما پخته و آماده شود.

نان‌ها را بعد از پخت لای پارچه‌ای تمیز قرار دهید تا خشک نشوند.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *