کیک و شیرینی

نان تست خانگی

 

یکی ازنان هایی که این روزهاخیلی دردرست کردن انواع غذاکاربردداره نان تست هست بااین آموزش میتونیدیک نان تست نرم وپفکی درست کنید

 

مواد لازم:
– شش فنجان آرد
– سه قاشق غذاخوری شکر
– چهار و نیم قاشق چایخوری مخمر
– دو قاشق چایخوری نمک
– یک و نیم فنجان آب
– نیم لیوان شیر
– دو قاشق غذاخوری کره ( در دمای محیط قرار گرفته)

 

طرز تهیه:
دو فنجان آرد، شکر، مخمر و نمک را درون ظرف مخلوط کن هم بزنید تا مخلوط شود. آب ، شیر و کره را به ترکیب اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس آرد باقیمانده را در دو نوبت اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید. (به اندازه یک مشت آرد نگه دارید.)
یک مشت آرد را کف یک سطح صاف بپاشید. ترکیب به دست آمده را از ظرف خارج کرده و به خوبی ورز دهید. (دو دقیقه با سرعت متوسط و دو دقیقه با سرعت زیاد ورز دهید.)سپس یک دستمال روی خمیر کشیده و اجازه دهید خمیر هشت دقیقه روی همان سطح صاف استراحت کند.
پس از آن، خمیر به دست آمده را به دو نیمه مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه صاف کنید.توجه داشته باشید که ضخامت خمیر نباید زیاد کم شود. سپس خمیر را از یک سمت به صورت لوله ای جمع کنید.
کف قالب های مستطیلی را مقدار خیلی کمی روغن پخت و پز اسپری کنید و خمیر ها را درون قالب ها قرار دهید. سپس روی خمیر را باحوله پوشانده و برای مدت پنجاه دقیقه در یک جای گرم قرار دهید تا افزایش حجم دهد.

 

 

فر را از قبل روی چهارصددرجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود و در نهایت قالب هارا به مدت بیست تا سی دقیقه درون فر قرار داده تا زمانیکه روی نان به مقدار دلخواه طلایی یا قهوه ای شود.
حالا فقط کافی است نان را از قالب جدا کرده و ترجیحا روی یک سطح توری قرار دهید تا کمی خنک شود و به کمک چاقو برش بزنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *