کیک و شیرینی

نان تورتا

نان تورتا یکی از نان‌های خوشمزه و لذیذه که ماده اصلی آن دوغی است که از ذوب کره محلی بوجود می‌آید. این نان با عطر و طعم متفاوت و ویژه‌اش طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی می‌توانید آن را آماده کنید و در وعده صبحانه یا به عنوان میان وعده میل کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم:

❉ خمیر نان بربری: ۴ چونه

❉ تورتا: ۲ پیمانه

❉ پیاز: ۴ عدد، خلالی ریز خرد شده

❉ سبزی خشک معطر: به مقدار لازم

❉ زردچوبه: به میزان لازم

❉ کنجد: به مقدارلازم (اختیاری)

❉ ز یره: (اختیاری)

❉ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این نان لذیذ ابتدا نیم ساعت به خمیر استراحت دهید تا پُف کند. در این فاصله پیازهای خلالی شده را درون ماهیتابه حاوی کمی روغن تفت دهید پس از آن سبزی‌های معطر، زردچوبه، کنجد، زیره، تورتا و نمک را اضافه کنید بعد از این که عطر مواد بلند شد ماهیتابه را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا تورتای حاوی مواد خنک شده را با خمیر مخلوط کنید و بخوبی ورز دهید سپس به اندازه یک توپ تنیس از مواد بردارید و بعد از شکل دادن، داخل سینی فِر که کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله مناسب بچینید و روی آن را بپوشانید و ۳۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.

در این فاصله  فِر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید بعد از گرم شدن نان‌ها را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *