پیش غذا

نان سیر پنیری

 

نان سیر جزو نان‌های لذیذ و خوشمزه‌ایه که بسیار هم پرطرفداره می‌توانید با نان باگت هم این نان را خیلی سریع آماده و به‌ عنوان پیش‌غذا یا میان‌وعده‌ای سبک میل کنید.

مواد لازم:
– کره ۲ قاشق غذا خوری یا روغن زیتون
– نان باگت به مقدار لازم
– پنیر پیتزا به مقدار لازم
– یک بوته سیر
– جعفری و ریحان و شوید ساطوری شده به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا بوته سیر را در مایکروفر داخل فویل قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا کاراملی شود. سپس جعفری و شوید و ریحان و هر سبزی دیگری را که دارید ساطوری کنید و در یک تابه که کره را در آن آب کرده‌اید کمی تفت دهید. سیر را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از این مرحله نان باگت را به‌ صورت طولی با چاقو برش بزنید و مواد را داخل آن پر کنید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید. نان‌ها را در سینی فر بچینید و اجازه دهید تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد برشته شود. سپس از فر خارج و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *