اگر به دنبال یک میان وعده ی خاص و خوشمزه هستید نان شامی بهترین گزینه است و بدون شک عطر و طعم این میان وعده معروف مازندرانیها هرکسی را مسحور خواهد کرد.
مواد لازم:
– ماست دو سوم پیمانه
– آرد یک پیمانه
– وانیل یک قاشق مربا خوری
– تخم مرغ دو عدد
– بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
– شکر نصف پیمانه
– پودر گردو یک قاشق غذاخوری
– گلاب یک قاشق غذاخوری
– پورد هل و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول از همه تخم مرغ ها ، شکر ، وانیل و ماست را با هم مخلوط کنید و تا جایی هم بزنید که یکدست شود. در ظرفی دیگر پودر گردو، هل، دارچین و گلاب را مخلوط کنید و کم کم به مواد اصلی اضافه کنید. مواد اصلی نه خیلی سفت باشد نه شل. حالا آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا بافت آن یکدست شود. سپس در یک ماهیتابه روغن بریزید و قاشق قاشق از مواد را داخل ماهیتابه بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنیدتا طلایی رنگ شود.
بعد اتمام سرخ کردن با پودر گردو یا پسته و یا شکلات صبحانه تزئین و به صورت نیمه گرم سرو و نوش جان کنید.