نان عدس یک نان بسیار خوشمزه و مغذی و منبع خوبی از پروتئین و فیبر است و به دلیل این که خیلی سریع و راحت می توان آن را آماده کرد، محبوبیت زیادی دارد. این نانِ فوق العاده خوش عطر و طعم از معروف ترین و محبوب ترین نان های کشور نپال است و به عنوان یک صبحانه کامل و مغذی، میان وعده و حتی به عنوان نان در وعدههای غذایی اصلی مصرف می شود.
مواد لازم :
>> آرد گندم: ۳ قاشق غذاخوری
>> تخم مرغ: ۱ عدد
>> عدس: نصف پیمانه؛ روز قبل بخیسانید
>> بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
>> زیره: ۱ قاشق مرباخوری
>> آب: ۱ پیمانه
>> نمک: کمی
>> شوید خشک: کمی (اختیاری)
>> سیاه دانه: اختیاری
طرز تهیه :
برای درست کردن این نان لذیذ، عدس را بعد از آبکشی به همراه همه مواد لازم، داخل غذاساز یا مخلوط کن کاملاً میکس کنید. ماهیتابه را با کمی روغن چرب کرده و بعد از داغ شدن نصف ملاقه از مواد را درون آن بریزید و بعد از حباب زدن، نان را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد. در پایان، نان عدس را به هراه پنیر و سبزی سرو و نوش جان کنید.