این نان لقمهای با عطر وطعم بروکلی با رنگ سبز زیبا گزینه ای مناسب برای میان وعده و یاصبحانه به همراه پنیر ومرباست.
مواد لازم:
– آرد گندم : صد گرم
– بادام: صد گرم
– آرد چند منظوره: دویست گرم
– بروکلی: یک عدد
– تخم مرغ: چهارعدد
– بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
– نمک: یک قاشق چایخوری
– تخم کدو: در صورت تمایل و برای تزئین
طرز تهیه:
برای شروع بروکلی را بعد از شستن خرد کنید و در مخلوط کن بریزید. بعد از ریز شدن بروکلی آن را در ظرفی بریزید. حالا بادام را توسط مخلوط کن یا غذاساز حسابی ریزکرده و با بروکلی و تخم مرغ مخلوط کنید و آردها ، بیکینگ پودر و نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله فر را با دویست درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید و قاشق قاشق از مواد را با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و در پایان کمی تخم کدو روی نان ها بپاشید. نانها را به مدت سی دقیقه در فر بپزید. نوش جان