نان ها بسیار متنوع هستند و در شکل ها و طعم های متفاوتی طبخ می شوند. در این مطلب روش درست کردن یک نان ساده لقمه ای را می خوانید که خیلی سریع آماده می شود و گزینه خوبی برای قرار دادن در کنار پیش غذاها، فینگرفودها و یا میان وعده ها خواهد بود.
مواد لازم:
>> خمیرمایه: ۱ قاشق غذاخوری
>> شکر: ۱ قاشق غذاخوری
>> آرد: ۵ لیوان
>> نمک: ۱ قاشق چایخوری
>> روغن مایع: یک دوم فنجان
>> آب ولرم: به مقدار لازم
مواد لازم:
برای شروع ابتدا در کاسه ای بزرگ آرد، خمیرمایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس آب ولرم را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. در مرحله بعد روغن مایع را اضافه کنید و بخوبی ورز دهید تا روغن کاملاً به خورد خمیر برود. بعد از این که خمیر آماده شد روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
در مرحله آخر چانه هایی به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر بردارید و باز کنید و درون سینی بچینید و روی آن را بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت دهید بعد از این مدت پشت و روی نان ها را درون ماهیتابه نچسب بپزید.
نوش جان