پیش غذا

نان لقمه ای ساده

نان ها بسیار متنوع هستند و در شکل ها و طعم های متفاوتی طبخ می شوند. در این مطلب روش درست کردن یک نان ساده لقمه ای را می خوانید که خیلی سریع آماده می شود و گزینه خوبی برای قرار دادن در کنار پیش غذاها، فینگرفودها و یا میان وعده ها خواهد بود.

 

مواد لازم:

>> خمیرمایه: ۱ قاشق غذاخوری

>> شکر: ۱ قاشق غذاخوری

>> آرد: ۵ لیوان

>> نمک: ۱ قاشق چایخوری

>> روغن مایع: یک دوم فنجان

>> آب ولرم: به مقدار لازم

 

مواد لازم:

برای شروع ابتدا در کاسه ای بزرگ آرد، خمیرمایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس آب ولرم را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. در مرحله بعد روغن مایع را اضافه کنید و بخوبی ورز دهید تا روغن کاملاً به خورد خمیر برود. بعد از این که خمیر آماده شد روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

در مرحله آخر چانه هایی به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر بردارید و باز کنید و درون سینی بچینید و روی آن را بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت دهید بعد از این مدت پشت و روی نان ها را درون ماهیتابه نچسب بپزید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *