نان پیشی یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی ترکیه است که در شهرهای ترک زبان ایران هم طبخ می شود و طرفداران زیادی دارد. این نان لذیذ که با رسپی های گوناگونی پخته می شود را می توانید به عنوان عصرانه یا میان وعده مصرف کنید.
مواد لازم :
>> روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
>> شکر: ۱ قاشق مرباخوری
>> آرد: به مقدار لازم
>> سودا یا آب گازدار: ۱ بطر (۲۰۰ میلی لیتر)
>> نمک: ۱ قاشق مرباخوری
طرزتهیه:
برای تهیه این نان خوشمزه ابتدا شکر، نمک، سودا و روغن مایع را داخل ظرف مناسب مخلوط کنید. سپس آرد را الک کرده و به تدریج و در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که خمیری نرم و یکدست داشته باشید. خمیر را کمی ورز دهید و سپس چانه هایی را از خمیر آماده کنید و در سینی بچینید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
در ادامه چانه ها را با ضخامت نیم سانت باز کرده و در روغن داغ غوطه ور کنید تا سرخ شوند.
نوش جان