برای داشتن یک نعنا داغ خوش عطر و خوش رنگ برای تزیین انواع آش و دیگر غذاها بهتره که به صورتی که در این مطلب میخوانید عمل کنید تا رنگ و بوی نعنا حفظ شود چرا که نعنا داغِ به ظاهر ساده، اگر به درستی به عمل نیاید، مزه آش و غذا را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
مواد لازم:
❉ نعنا خشک: دوسوم پیمانه
❉ زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
❉ فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
❉ روغن مایع: ۱ پیمانه
❉ نمک: به مقدار کم
❉ پودر پونه کوهی: نسبت مساوی از پونه کوهی و نعنا خشک برای ایجادعطر دلپذیرتر در نعنا داغ (اختیاری)
طرز تهیه:
برای درست کردن نعنا داغ ابتدا نعنای خشک را در کاسهای چند دقیقه بخیسانید سپس آبکش کنید و در تابهای نچسب و کوچک روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، دقت کنید روغن زیاد داغ نشود. حالا زردچوبه، فلفل سیاه و نعنای آبکش شده را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید پس از آن نمک را اضافه کرده و سریع زیر حرارت را خاموش کنید.
این نکته را فراموش نکنید که نعنا اگر حرارت زیاد ببیند تلخ و بدرنگ و بدمزه خواهد شد.