خانه داری

نمک وچند نکته طلایی

نمک از مهم‌ترین املاحی است که درغذای روزانه انسان‌ها استفاده می شود و در تمامی فرهنگ‌ها و آشپزخانه‌ها جایگاه ویژه‌ای داشته و علاوه بر طعم‌دهی به غذا، خواص بی‌نظیری دارد و با وجود اثرات منفی – که باید جانب احتیاط را رعایت کرد- برای بدن بسیار مهم و ضروری است. در این مطلب بهترین زمان استفاده از این عنصرغذایی و دو ترفند جالب را می خوانید.

 

– سبزیجات را در آب نمکدار بپزید.

– به سوپ و آبگوشت در ابتدای پخت نمک بزنید.

– به گوشت‌ها کمی قبل از برداشتن از روی حرارت نمک بزنید.

 

>> دو ترفند جالب:

–  اگر تابه شما نچسب نیست، قبل از استفاده، به وسیله دستمال کاغذی، کمی نمک به کف تابه بمالید تا نچسب شود.

–  برای آنکه تخم مرغ ها هنگام پختن در آب ترک نخورند مقدار زیادی نمک درون آبی که تخم‌مرغ‌ها در آن می‌جوشند بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *