نمک از مهمترین املاحی است که درغذای روزانه انسانها استفاده می شود و در تمامی فرهنگها و آشپزخانهها جایگاه ویژهای داشته و علاوه بر طعمدهی به غذا، خواص بینظیری دارد و با وجود اثرات منفی – که باید جانب احتیاط را رعایت کرد- برای بدن بسیار مهم و ضروری است. در این مطلب بهترین زمان استفاده از این عنصرغذایی و دو ترفند جالب را می خوانید.
– سبزیجات را در آب نمکدار بپزید.
– به سوپ و آبگوشت در ابتدای پخت نمک بزنید.
– به گوشتها کمی قبل از برداشتن از روی حرارت نمک بزنید.
>> دو ترفند جالب:
– اگر تابه شما نچسب نیست، قبل از استفاده، به وسیله دستمال کاغذی، کمی نمک به کف تابه بمالید تا نچسب شود.
– برای آنکه تخم مرغ ها هنگام پختن در آب ترک نخورند مقدار زیادی نمک درون آبی که تخممرغها در آن میجوشند بریزید.