در روزهایی که مشغله کاریتان زیاد است میتوانید این غذای خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید. برای تهیه این غذا از طعمهای مختلف نودل بر حسب ذائقهتان میتوانید استفاده کنید و طعم غذا را با عصارههای مختلف همراه کنید.
نودل از آن غذاهای حاضری و خوشمزهای است که انواع مختلفی دارد.
مواد لازم:
– گوجه فرنگی خرد شده: چهارصدگرم
– پنیر پارمزان رنده شده: پنجاه گرم
– پنیر موزارلا خرد شده: دویست و پنجاه گرم
– نودالیت گوشت: دو بسته
– سیر خرد شده: یک حبه
– فلفل دلمه ای: دو عدد
طرز تهیه:
ابتدا سیر را کمی تفت داده، سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.بعد از اینکه کمی تفت دادید آب اضافه کرده و به مدت ده دقیقه بجوشانید. نودالیت ها را طبق دستور روی بسته بندی آماده نموده و پس از آبکشی، با ترکیبی که آماده کرده بودید مخلوط نمایید. ترکیب نودالیت را به ظرف انتقال داده و به ترتیب پنیر موزارلا و پارمزان را روی آن بریزید. در پایان به مدت بیست دقیقه درون فر و یا روی گاز قرار دهید تا پنیرها آب شود سپس در ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید.
نکته:
– میتوانید از هر پنیر دیگری که با ذائقهتان هماهنگی دارد استفاده کنید.
– سسهای خوشمزه و هیجانانگیزی نیز برای نودل میتوانید تهیه کنید.
– این غذا را میتوانید با انواع عصارههای نودل مثل عصاره سبزیجات، گوشت و … درست کنید.
– در صورت تمایل با اضافه کردن پیازچه طعم فوقالعادهای به غذا بدهید.
– از اضافه کردن آب زیادی به نودل پرهیز کنید، چون با این کار فقط نودلتان له و شفته میشود.