پختن برنج یکی از دغدغه های برخی از خانم هاست که دوست دارند همیشه برنجی خوش عطر و بو بپزند. در اینجا نکته هایی مفید و کاربردی را می خوانید که رعایت آن ها به شما کمک میکند که همیشه پلو و چلویی خوشمزه داشته باشید.
>> برای اینکه برنج به ته دیگ نان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.
>> برای اینکه برنج خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آن را آبکش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
>> اگر میخواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوشطعم میشود و هم رنگ نمیگیرد.
>> بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیا پلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجه فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.
>> همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج میتواند طعم بهتری به آن بدهد.
>> اگر میخواهید تهچین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ میشود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.
>> اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتماً داخل آب آن چندعدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوشطعمتری داشته باشید.