آشپزی و خانه داری شاید کار سختی به نظر برسد اما همیشه این طور نیست چرا که با رعایت برخی نکات و ترفندهای ساده، لذت آشپزی و خانه داری را حس خواهید کرد. در این مطلب با چند تکنیک جالب و ساده در همین زمینه همراه ما باشید.
✔ سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد می کند که به رسیدن سایر میوه ها و سبزی ها کمک خواهدکرد، بنابراین اگر میوه نرسیده ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع تر آن استفاده کنید.
✔ به جای شکستن تخم مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمی شود.
✔ هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
✔ هنگام پختن حبوبات، درون قابلمه چند قطره سرکه یا آب لیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.
✔ برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب آن کمی آرد بریزید و حرارت را زیاد کنید.
✔ اگر به غذا بیش از اندازه فلفل زده اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید.
✔ برای گرفتن بوی کلم در غذا می توانید از یک تکه نان خشک یا یک قاشق سوپ خوری آرد استفاده کنید.
✔ هنگام سرخ کردن مواد غذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتیگراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذایی را سرخ کنید اما بعد از ۸ بار حتما ظرف را بشویید.
✔ برای خوش طعم شدن ماهی سرخ شده، چند دقیقه آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آب لیمو اضافه کنید.
✔ برای نگهداری سبزی ها بعد از شستشو، آن ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
✔ اگر می خواهید رنگ و بوی ادویه های قرمز رنگ حفظ شود، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.
✔ برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک بُرس نرم قارچ را تمیز و با یک دستمال مرطوب پاک و با آب آبکشی کنید.
✔ برای اینکه برنج سفید شود، می توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.
✔ اگر گوجه فرنگی ای خریده اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.
✔ اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.
✔ اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پخت ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.
✔ برای تُرد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از چند دقیقه آن ها را آبکش کنید. اگر کلم خرد شده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار تُرد خواهد شد.
✔ برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چای خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع تر سرخ می شوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.
✔ اگر کاهو تلخ است، می توانید آن را یک ربع داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.
✔ میوه های قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند.