اگر دوست دارید با غذایی خوش عطر وطعم و لذیذ از مهمان های خود پذیرایی کنید با انجام چند نکته ساده می توانید به هدف خود برسید. پس با ما همراه باشید با نکاتی در زمینه خوشطعم کردن گوشت که باید رعایت کنید.
>> میتوانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفلدلمهای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه فرنگی بخوابانید.
>> بهتر است گوشت قرمزی را که میخواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سُس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.
>> گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمهای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.
>> ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم دهندهها به گوشت ماهی است.
>> برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی، پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.
>> اگر میخواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا میکند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمیدهد. ساقه کرفس و فلفل دلمهای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته میدهند.
>> حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم شروع به پخت کنید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد.