خانه داری

نکات مهم درپخت حبوبات

پختن حبوبات شاید یکی از دغدغه های آشپزی باشد بنابراین دانستن یکسری از نکات می تواند در این زمینه بسیارکمک کننده باشد. با مطالبی درهمین زمینه با ما همراه باشید:

 

>> جوشاندن حبوبات

یک راه  برای پخت سریع حبوبات بخصوص نخود و لوبیا، جوشاندن حبوبات به مدت ۱۰ دقیقه است و خیساندن در همان آب به میزان ۱ ساعت به این شکل که ۵ دقیقه اول با حرارت بالا و ۵ دقیقه دوم با حرارت متوسط جوشانده شود و سپس به مدت ۱ ساعت درهمان آب خیسانده شود.

>> استفاده از نمک

در زمان پخت حبوبات به هیچ عنوان به آن نمک اضافه نکنید. نمک باعث سفت شدن بافت حبوبات و دیر پختن آنها می شود.

>> استفاده از فلاسک

یک راهکار جالب برای پخت حبوبات استفاده از فلاسک است؛ به این صورت که حبوبات را داخل فلاسک بریزید ودرب آن را ببندید و به مدت ۱۲ ساعت و یا یک شبانه روز بگذارید بماند بعد از این زمان می بینید که تقریبا حبوبات پخته شده اند.

>> زمان لازم برای خیساندن و پخت حبوبات:

::: لوبیا چشم بلبلی

دوازده ساعت در آب ولرم بخیسانید. “مدت زمان پخت ۴۵-۵۰ دقیقه”

::: لوبیا سفید

دوازده ساعت در آب ولرم بخیسانید. “مدت زمان پخت ۷۰-۹۰ دقیقه”

::: لپه

نیازی به خیساندن نیست. “مدت زمان پخت ۴۰-۴۵ دقیقه”

::: ماش

دوازده ساعت در آب ولرم بخیسانید. ” مدت زمان پخت ۳۰-۵۰ دقیقه”

::: لوبیا چیتی

دوازده ساعت در آب ولرم بخیسانید. “مدت زمان پخت ۷۰-۹۰ دقیقه”

::: عدس

نیازی به خیساندن نیست. “مدت زمان پخت ۳۰-۴۰ دقیقه”

::: دال عدس

نیازی به خیساندن نیست.”مدت زمان پخت: ۱۵-۳۰ دقیقه”

::: لوبیا قرمز

دوازده ساعت در آب ولرم بخیسانید. “مدت زمان پخت ۴۵-۵۰ دقیقه”

::: نخود

دوازده ساعت در آب ولرم بخیسانید. “مدت زمان پخت ۶۰-۹۰ دقیقه”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *