مقاله

نکات مهم در تهیه سالاد

– سبزی ها را بعد از شستن در آبکش ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.سپس برای سالاد خرد نمایید.

– همیشه برای تهیه سالادهای سبزی از سبزیجات و میوه های تازه استفاده نمایید تا سالاد شما طراوت بیشتری داشته باشد و مطبوع تر باشد.

– اگر در سالاد از کنسرو ماهی یا تخم مرغ پخته استفاده می نمایید حتما هنگام سرو سالاد ، تخم مرغ و کنسرو را اضافه نمایید.

– سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتیکه سس زودتر در سالاد بریزیم سبزی ها پلاسیده می شوند و آب می اندازند.

– سرکه سالاد به طور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.

– نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن سالاد یا روغن زیتون را به آن اضافه نمائیم .

– در صورتیکه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط می کنیم ، بعد روغن زیتون را می ریزیم زیرا در این صورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی میشود.

– در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج به سرخ کردن ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *