* برای ترشی و مرباها همیشه از ظروف لعابی استفاده کنید.
* هنگام پختن گوجه فرنگی مقدار خیلی کم شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد .
* برای رنگ دادن زعفران فقط یه تیکه یخ توش بندازید دیگه لازم نیست دم کنید.
* برای خوش طعم شدن جوجه، آن را به مدت چند ساعت در نمک وآب لیمو و پیاز وسیر بخوابانید.
* در صورتی که آب گوشت، مرغ یا سبزیجات در دسترس ندارید، از آب استفاده کنید. استفاده کردن از آب، از آب گوشت، مرغ یا سبزیجاتی که مرغوب نیست، خیلی بهتر است و طعم بهتری به سوپ می دهد. در صورت استفاده از آب، حتما به میزان کافی ادویه و نمک و یا کانیلابلانکا به آن اضافه کنید تا سوپ بی مزه نشود.
* اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجهکباب میتواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرمتر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، قبل از پخت کمی سس مایونز به تکههای جوجه کباب اضافه کنید.
* برای اینکه باقالا، نخود فرنگی و برگ مو ، داخل فریزر خوش رنگ بمانند آنها را بلانچ کنید یعنی 3 دقیقه در آب در حال جوش بریزید و آبکش کرده بلافاصله در لگن بزرگ آب سرد که حاوی یخ فراوان است بریزید (تا به سبزیجات شوک وارد شود) و آبکش کنید.
* اگر می خواهید جوجه درست کنید که ترد و عالی باشد از سرکه ای که برای ترشی فلفل تند سبز استفاده کرده اید برای مزه دار کردن جوجه استفاده کنید. طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد.
* برای درست کردن کو کو یا کتلت مغز پخت و خوش رنگ بعد از اینکه مایه را در روغن داغ ریختید کمی صبر کنید تا روغن دوباره به دمای بالا برسد (چون بعد از ریختن ، مایه سرد می شود)حالا حرارت را کم کنید و درب ماهیتابه را بگذارید اما کیپ نکنید تا بخار راه خروج داشته باشد.با این کار، سرخ کردنی ها هم نمی سوزد و هم مغز پخت می شود ، در ضمن روغن کمتری هم مصرف می شود.
* برای تازه نگه داشتن میوه ها سعی کنید آنها را در روزنامه نگهداری کنید چون مدت بیشتری شاداب می مانند.
* داخل مواد ماکارونی کمی آب نارنج بریزید تا خوش طعم بشود.
* برای پاک کردن جای بد منظر برچسب های مختلف بر روی درب یخچال می توانید روغن جلای مبلمان را روی آنها پاشیده و سپس با دستمال نرمی پاک کنید.
* برای از بین بردن بود بدی که از فر آشپزخانه به مشامتان رسیده و شما را ناراحت می کند ، می توانید قبل از پخت غذا ماهی تابه ای را تا نصف با مخلوط آب و سرکه پر نموده و وسط فر قرار دهید . حال باید فر را به مدت چند دقیقه گرم کرده و سپس بگذارید تا سرد شود .
* برای برطرف نمودن چرک یقه پیراهن ، قبل از قراردادن آن در ماشین لباسشوئی می توانید بر روی یقه پیراهن صابون مالیده و 15 دقیقه ای صبر کنید . سپس آن را در داخل ماشین لباسشوئی بیاندازید تا تمیزِتمیز شود .
* برای پاک کردن لکه های شمع می توانید بر روی آنها کمی نفت ریخته و بعد از پنج دقیقه پاک کنید .
* بهترین راه زدودن بوی بد پیاز و سیر از دست و انگشتان مالیدن دست ها با سیب زمینی آب پز است .
* برای اینکه دود سیگار را در مکانی سربسته از بین ببرید می توانید بلافاصله شمعی روشن کنید .
* اگر به هنگام اتو کردن لباسی محلی به رنگ زرد درآمد می توانید برای پاک کردن لکه زرد از آب اکسیژنه استفاده کنید .
* برای پختن بغولات خشک ، آنها را از یک شب قبل در آب ولرم گذاشته و به هنگام پخت کمی جوش شیرین به آب آنها علاوه نمائید.
* اگر کف تُنگِ آب به نظر کدر می رسد می توانید کمی نمک و سرکه در کف تُنگ نگاهدارید تا بهتر از روز اولش گردد .
* برای جذب رطوبت داخل یخچال می توانید ظرفی پر از نمک در آن قرار دهید .
* اگر کیکی که پخته اید از قالب خود خارج نمی شود می توانید پارچه ای مرطوب زیر ظرف پهن کرده و کمی صبر کنید.
* اگر کنسروی را باز کردید ، محتویاتش را داخل ظرف شیشه ای مناسبی قرار دهید تا عمر طولانی تری داشته باشد.
* برای اینکه ظروف کریستالی بعد از شستشو درخشش خاصی یابد می توانید بار آخر آنها را با مخلوط آب و سرکه آب بکشید .
* در قابلمه ها و تابه هائی که زرد شده اند می توانید کمی آب و تمیزکننده قرار داده و بعد بجوشانید . بعد از جوشاندن ابتدا با آب گرم و سپس نیز با آب سرد آنها را آب بکشید .
* نگهداری موز برای مدت طولانی امكان پذیر نیست و این میوه زود از بین میرود. برای اینكه بتوانید مدت زمان بیشتری از این میوه نگهداری كنید، باید آن را درون كاغذ آلومینیومی بپیچید و در یخچال بگذارید. به این ترتیب آن را برای زمان بیشتری حفظ خواهید كرد.
* برای اینكه جعفری در غذایتان سبز باقی بماند، كافی است به محض آنكه غذا شروع به جوشیدن كرد، جعفری را به آن اضافه كنید.
* برای رسیدن موز، كیوی، گوجهفرنگی یا سیب كال از قرار دادن میوهها در مقابل تابش مستقیم آفتاب خودداری كنید، چون باعث نرمی و حتی له شدگی آنها میشود. میوه را درون یك حوله یا پارچه تمیز و مرطوب بپیچید سپس آن را داخل یك پاكت كاغذی یا مقوایی قرار دهید. بزودی میوه شما بدون آنكه له یا سیاه شود، داخل پاكت كاغذی میرسد.
* برای حفظ كیفیت عطرتان، شیشه عطر را در محل خشك، خنك و به دور از پنجره و نور خورشید نگه دارید، زیرا نور خورشید باعث بروز اختلالاتی در مواد تشكیل دهنده عطر شده و آن را از بین میبرد. به طور كلی برای اینكه شیشه عطر عمر بیشتری داشته باشد، پیشنهاد میشود آن را همیشه درون جعبه اش نگه دارید.
* برای پاك كردن لكههای چای و قهوه از روی ظروف پلاستیكی و سبدها از محلول جوش شیرین و آب و یك برس برای شستشو استفاده كنید.
* برای جدا كردن پوست نازك روی بادام، آنها را 2 دقیقه در آب جوش قرار دهید و بعد در آب سرد بگذارید تا براحتی پوست آنها جدا شود.
* برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و كمپوت، آنها را یك دقیقه در آب بجوشانید و بعد پوست آن را بكنید.