مقاله

نکته های مهم در پخت شیرینی

 

قبل از تهیه هر نوع شیرینی باید نکاتی را که ممکن است به نظر بی اهمیت باشد رعایت کنید تا در نهایت به نتیجه مطلوب برسید در اینجا برخی از این نکات را میخوانید.

 

-) اگر می خواهید شیرینی هایی با مقدار زیاد بپزید، فر را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و آنها را در مدتی طولانی بپزید. اما برای شیرینی های ریز و کوچک (مثل شیرینی نخودچی)، با حرارت زیاد، می توانیددر وقتتان صرفه جویی کنید.
-) اگر روی شیرینی تان پخته ولی داخل آن خمیر مانده، یکی از دلایلش این است که حرارت فر زیاد بوده.
یک تکه فویل را چندلایه کنید، روی شیرینی ها بیندازید و دوباره شیرینی ها را در فر بگذارید. این کار باعث می شود خمیر وسط شیرینی هم پخته شود.
-) نکاتی درباره ی پیمانه ها:
پیمانه ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچ وقت خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.برای خارج شدن هوای آزاد داخل پیمانه، آن را تکان دهید و روی پیمانه را با پشت قاشق صاف کنید.
– یک پیمانه پودر قند معادل ۱۲۵ گرم پودر قند
– یک پیمانه آرد معادل ۱۰۰ گرم آرد
– یک پیمانه شکر معادل ۱۵۰ گرم شکر
– یک پیمانه روغن معادل ۱۵۰ گرم روغن
-) همیشه قبل از تهیه ی شیرینی و کیک در منزل، مواد آن را آماده کنید؛ سپس پخت شیرینی را آغاز کنید.
-) سعی کنید بهترین مواد اولیه را برای تهیه ی شیرینی و کیک بخرید تا در نهایت، شیرینی های مرغوب تر و خوشمزه تری بپزید.
-) تخم مرغ وقتی زده می شود، قدرت نگهداری هوا را در خود دارد. بنابراین باعث می شود کیک یا شیرینی شما خوب پف کند. به طور معمول، سفیده ی تخم مرغ است که پس از زدن کف می کند و هوا را درون خود نگه می دارد، نه زرده.
-) از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود و هوای اتاق را به خود بگیرد؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید. چه بهتر که از تازه اش استفاده کنید.
-) هیچ گاه درِ فر را قبل از این که سه چهارم از زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید؛ چون پف کیک می خوابد.
-) نشانه ی کاملا پخته شدن کیک، این است که روی آن طلایی شده باشد و خوب پف کرده باشد و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
-) برای تهیه ی شیرینی های کوچک، نهایت دقت و حوصله را به کار ببرید؛ چون لطف این شیرینی ها به ظرافت و یک شکل بودن و هم اندازه بودن آنهاست.
-) قبل از شروع پختن شیرینی یا کیک، یک بار دستور پخت را بخوانید تا در وسط کار که مواد را مخلوط کرده اید، دستپاچه نشوید و مایه و خمیر شیرینی خراب نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *