ساندویچ, فست فود

هات داگ

 

این ساندویچ یابهتر است بگوییم این سوسیس ازآلمان واردایالات متحده شدوبه خاطرخوشمزه بودن به سرعت میان آمریکایی ها فراگیرشد.به طوری که امروزه میتوانیدهات داگ رادربسیاری ازکاروان ها ومغازه‎های دوره گرددر سراسر آمریکا پیداکنید.شاید برایتان جالب باشدکه بدانید هات داگ با بیس بال و فرهنگ آمریکایی به طرز شگفت انگیزی یکی شده است! و امروزه به عنوان یکی ازغذاهای خیابانی مردم آمریکا شناخته میشود.

برای تهیه این ساندویچ معمولا از انواع سس، پنیر، زیتون و کلم استفاده میشود.

 

مواد لازم:
– پنج عدد هات داگ
– پنج عدد نان باگت
– پنجاه گرم کره
– صدگرم پنیر گودای ورقه ای
– یک دوم پیمانه سس گوجه فرنگی
– سس خردل به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه:
روی هات داگ ها را برش دهید، به طوری که عمیق باشد ولی هات داگ پاره نشود. درون هات داگ ها را با برش های پنیر گودا پر کنید.
می توانید هات داگ را کباب یا گریل و یا سرخ کنید.
در صورت کباب کردن و یا گریل کردن، روی آن را کره بمالید.
نان ها را برش داده و ابتدا کره، سپس سس خردل و سس گوجه فرنگی ریخته و سرو کنید.
برای تزئین می توانید از کاهو، خیاشور و گوجه فرنگی استفاده کنید.
به جای پنیر گودا از انواع پنیر ورقه ای نیز می توانید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *