غذای ملل

هالومی سوخاری

هالومی سوخاری یکی از انواع فست فودهای لذیذ و جذاب است که طرفداران بسیار زیادی در دنیا دارد. اصالت هالومی سوخاری که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود به کشور قبرس می‌رسد و خیلی سریع و آسان آماده می شود.

 

مواد لازم:

>> تخم مرغ: ۲ عدد

>> آرد: یک سوم لیوان

>> پنیرهالومی: ۲۵۰ گرم

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> آرد سوخاری: یک دوم لیوان

 

طرز تهیه:

برای تهیه این سوخاری خوشمزه ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و به همراه کمی فلفل هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاد. پنیر هالومی را به صورت نواری ببرید. برش های پنیر را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید وسینی را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیرها بخوبی سرخ شوند. پنیر هالومی در برابر حرارت نرم شده، اما ذوب نمی‌شود، برای این که از پخته شدن پنیرها مطمئن شوید با خلال دندان یا چنگال آن را تست کنید.

به همین راحتی هالومی سوخاری لذیذ و خوشمزه آماده شد از فر خارج کنید و با سُس دلخواه سرو و نوش جان کنید.

 

::::: نکته:

— هالومی سوخاری همراه با سالاد یک ترکیب بی نظیر است.

— خوبه بدانید که حتی می‌توانید قرمه سبزی یا دیگر خورشت‌های ایرانی را به جای گوشت با پنیر کبابی درست کنید.

— پنیر هالومی را در تهیه انواع سالاد، خوراک سبزیجات و حتی خورش می‌توانید استفاده کنید این پنیرهمراه با ساندویچ، جوجه کباب، پنینی، کاری و  پیتزا ترکیب‌های جذابی می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *