غذای سنتی

هویج پلو با مرغ و قارچ

 

هویج پلو یک غذای راحت و بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است. این غذا به خاطر رنگ و طعم خوب معمولاً مورد علاقه بچه ها هم هست. همچنین هویج سرشار از بتاکارتن است و برای تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.

مواد لازم :
* زرشک : به مقدار لازم
* پیاز : دو عدد
* هویج : چهار عدد
* برنج : چهار پیمانه
* قارچ : سه عدد
* مرغ : چهار تکه
* کدو : یک عدد
* روغن ،نمک ، فلفل ، زعفران : به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا مرغ را همراه یک عدد پیاز خرد شده میپزیم ، در این فاصله برنج را جوشانده و آبکش می کنیم و هویج ها را رنده درشت میکنیم و باپیاز که بصورت خلالی خرد کردیم تفت می دهیم سپس زعفران و نمک و فلفل را به مخلوط پیاز و هویج اضافه کرده و شعله را کم می کنیم تا خوب بپزند ،حالا مرغ های آبپز شده را با کمی روغن تفت می دهیم تا کمی برشته شوند ، قارچ ها و کدوی اسلایس شده را همراه کمی فلفل به آب مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی غلیظ شود. چند قاشق از آب مرغ را به مخلوط پیاز و هویج اضافه می کنیم ، مخلوط سبزیجات را به صورت سنتی لابه لای برنج ریخته و برنج را دم می کنیم . در آخر تکه های مرغ را روی برنج چیده و مقداری کره و زعفران روی آن می ریزیم و سرو میکنیم.

نکته :
در صورت تمایل می توانید از دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، یک قاشق مرباخوری شکر و یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده در تهیه این غذا استفاده کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *