پیش غذا

پاستا آلفردو

 

پاستا پنه آلفردو یکی ازغذاهای بین المللی وبسیار محبوب ایتالیایی است که امروزه درمیان ایرانیان نیز ازمحبوبیت بالایی برخوردار است.پاستا آلفردو به شدت طعم خاص وبی نظیری دارد

 

مواد لازم برای شش نفر:
– ۵۰۰ گرم پاستا پنه
– ۴۵۰ گرم خامه
– یک و نیم پیمانه پنیر پارمسان
– ۴۰۰ گرم قارچ
– ۶۰۰ گرم فیله مرغ یا سینه خرد شده مکعبی
– یک و نیم پیمانه شیر
– ۳ حبه سیر (در صورت تمایل)
– پودر سیر، پودر آویشن،نمک و فلفل به میزان دلخواه
– ۵۰ گرم کره
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۲ پیمانه عصاره مرغ
– جعفری تازه ریز شده به میزان لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و به مدت یک ساعت در آبلیمو و کمی فلفل خوابانده و کنار میگذاریم تا مزه دار شده و بوی زهم آن از بین برود.
سپس تکه های مرغ را داخل مقدار خیلی کم روغن تفت دهید تا مغز پخت شود. میتوانید مقداری نمک و فلفل هم بزنید.
سپس قارچ ها را خوب شسته و ورقه ای خرد کنید.داخل ظرفی که به انداره یک قاشق چایخوری روغن ریخته اید با حرارت بالا تفت دهید تا آب آن گرفته شود ولی له و برشته نشود.(درب روی قارچ نگذارید زیرا آب میاندازد)
سیرها را با رنده ریز رنده کرده و در یک ظرفی که جادارتر باشد (برای انتهای کار مهم است)، روغن زیتون را ریخته و کره را اضافه کنید تا ذوب شود (چون کره زود میسوزد، روغن زیتون از سوختن آن جلوگیری میکند). سپس سیرهای رنده شده را داخل آن کمی تفت دهید تا نرم شود. (نباید برشته شود چون طعمش بد میشود).
پودر سیر،پودر آویشن،نمک،فلفل و دو پیمانه آب مرغ و جعفری ریز شده را به سیرها اضافه کنید و بگذارید کمی با یکدیگر بپزد و مخلوط شود.
در ظرفی دیگر آب بگذارید که به جوش بیاد و کمی نمک بزنید.بعد از جوش آمدن آب، پاستا را داخل آن ریخته تا بجوشد. چون این غذا دم کشیده نمیشود، (باتوجه به ذائقه ایرانی ها) بهتر است بگذارید خوب نرم شود ولی له نشود و سپس آبکش کنید تا آب آن به خوبی گرفته شود.
وقتی مخلوط آب مرغ و سیر و ادویه کمی جوشید، خامه را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خامه داخل مواد باز و آب شود. وقتی خوب مخلوط شد، پنیر پارمسان را اضافه کنید. (تفاوت این پنیر با پنیر پیتزا این است که پارمسان از شیر تازه که مقداری از چربی آن گرفته شده تهیه میشود، اما پنیر پیتزا معمولا شیر را ترش میکنند و پر چرب است.در پاستا آلفردو چون ما شیر و خامه داریم، پنیر پارمسان باعث میشود از سطح چربی غذا کاسته شود). بگذارید پنیر آب شود و مخلوط شود.
پس از آن شیر را افزوده و هم بزنید تا کمی با مواد بجوشد. وقتی مایع کمی از حالت شلی در آمد مرغ و قارچ ها را افزوده و هم بزنید و باز هم بگذارید با مواد مخلوط شود و کمی مایع غلیظ تر شود (این سس نباید خیلی شل یا خیلی غلیظ باشد. بعد از اینکه سس آماده شد ، طعم آن را بچشید. میزان نمک و آویشن و سیر و جعفری را به دلخواه تعیین کنید. در این مرحله پاستا های آبکش شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید و در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *