غذای ملل

پاستا با سس آرابیاتا

 

آرابیاتا به معنای عصبانی است. این سس سسی رومی است. تشکیل شده از سیر، گوجه و فلفل قرمز است که در روغن زیتون قرار داده شده است. بعضی مواقع از ریحان هم استفاده می کنند. با این وجود اغلب سرآشپزهای ایتالیا از ریحان استفاده نمی کنند. این سس به همراه پاستا و جعفری تازه سرو می شود. مفهوم عصبانی به دلیل استفاده از فلفل قرمز می باشد.

مواد لازم:
– روغن زيتون: چهار قاشق غذاخوری
– سير: سه حبه
– گوجه ‌فرنگی خردشده: چهارصدگرم
– فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چايخوری
– آويشن: يك قاشق چايخوری
– پاستا پنه: سیصدو پنجاه گرم
– پنير پارمزان رنده‌شده: يك قاشق غذاخوری
– نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهیه:
پاستا را در آب در حال جوش ريخته و به مدت ده دقيقه بپزيد. براي تهيه سس، در ظرفی روغن ريخته و سير را تفت دهيد و گوجه‌فرنگی و بقيه مواد را اضافه كنيد. وقتی سس آماده شد.

(زمانی سس آماده است كه گوجه‌فرنگی ها پخته و له شده و سس غليظ شود)

پاستا را آبكش كرده با پنیر پارمزان و سس مخلوط كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نماييد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *