غذای ملل

پاستا قارچ و ژامبون

 

یکی از محبوب ترین پاستاهای ایتالیایی همین پاستا قارچ و ژامبون با خامه است که خیلی خوشمزه و لذیذه البته شما می‌توانید این پاستای خوشمزه را بنابر ذائقه خودتان کمی خلاقیت به خرج دهید و به سبک خودتان آن را طبخ و سرو کنید.

 

مواد لازم:

– پنجاه گرم کره
– دویست گرم قارچ خرد شده
– یک عدد پیاز ریز خرد شده
– پنجاه گرم آرد ساده
– صدو چهل گرم پنیر چدار رنده شده
– پانصد میلی لیتر شیر
– صدو چهل گرم ژامبون خرد شده
– پاستا یک بسته پانصدگرمی
– نخود فرنگی در صورت تمایل

طرز تهیه:
ابتدا پاستا را در آبجوش بپزید و آبکش کنید. فر را با دمای دویست درجه سانتیگراد روشن کنید ، سپس در یک قابلمه بزرگ کمی کره آب کنید و قارچ را تفت دهید ، بعد از تفت دادن قارچ ها را بیرون آورده و کنار بگذارید.
کره باقیمانده را در قابلمه ذوب کنید ، سپس بیشتر پیازها را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید (کمی از پیازهای تفت داده شده را کنار بگذارید). در ظرفی دیگرآرد را به مدت یک دقیقه هم بزنید ، سپس شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا سُس یکدست ، لطیف و غلیظ شود. حالا حرارت را خاموش کنید ، ژامبون و بیشتر پنیر را هم اضافه کنید (کمی از پنیر را کنار بگذارید)و در ظرفی بزرگ با پاستا و قارچ ها خوب مخلوط کنید. روی آن پنیر و پیازهای باقیمانده را پراکنده کنید ، سپس به مدت ده دقیقه آن را روی حرارت کم دم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *