غذای ملل

پاکورا مرغ

پاکورا یا “پکوره” یک پیش غذای آسیایی بسیار خوشمزه وتند است که انواع و اقسام مختلفی دارد و با سیب زمینی، گل کلم، مرغ، بادمجان و … نیز تهیه می شود. این غذای لذیذ اصالتاً مربوط به کشور هند بوده و در کشورهای عربی و شهرهای جنوبی ایران خصوصاً آبادان محبوبیت زیادی دارد. در این مطلب با روش تهیه پاکورای مرغ که طرفداران زیادی دارد همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

⫸ تخم مرغ: ۱ عدد

⫸ آرد: یک دوم پیمانه

⫸ آب: یک دوم پیمانه

⫸ آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

⫸ بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

⫸ پیاز: ۱ عدد، ساطوری شده

⫸ پودرزیره: ۱ قاشق چایخوری

⫸ فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

⫸ زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری

⫸ گشنیز: ۲ قاشق چایخوری، ریز خرد شده

⫸ سینه مرغ: ۱ عدد، پخته و ساطوری ریز شده

⫸ آب‌لیموی تازه: ۱ قاشق چایخوری

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این پیش غذا و میان وعده خوشمزه، در کاسه‌ای بزرگ آرد سفید، آرد نخودچی، بیکینگ پودر، پودرزیره، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، تخم مرغ، گشنیز، آب، سینه مرغ ساطوری، پیاز ریزساطوری شده و آب‌لیمو را حسابی مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. مواد پاکورا نباید زیاد سفت و یا زیاد شل باشد؛ بعد از این مدت به اندازه گردو از مواد را بردارید و در ماهیتابه حاوی روغن داغ و با حرارت کم غوطه‌ورکنید تا مغز پخت و سرخ شوند.

پاکوراهای آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سُس تند کچاپ سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *