پاکورا یا “پکوره” یک پیش غذای آسیایی بسیار خوشمزه وتند است که انواع و اقسام مختلفی دارد و با سیب زمینی، گل کلم، مرغ، بادمجان و … نیز تهیه می شود. این غذای لذیذ اصالتاً مربوط به کشور هند بوده و در کشورهای عربی و شهرهای جنوبی ایران خصوصاً آبادان محبوبیت زیادی دارد. در این مطلب با روش تهیه پاکورای مرغ که طرفداران زیادی دارد همراه ما باشید.
مواد لازم:
⫸ تخم مرغ: ۱ عدد
⫸ آرد: یک دوم پیمانه
⫸ آب: یک دوم پیمانه
⫸ آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
⫸ بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
⫸ پیاز: ۱ عدد، ساطوری شده
⫸ پودرزیره: ۱ قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
⫸ زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری
⫸ گشنیز: ۲ قاشق چایخوری، ریز خرد شده
⫸ سینه مرغ: ۱ عدد، پخته و ساطوری ریز شده
⫸ آبلیموی تازه: ۱ قاشق چایخوری
⫸ نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن این پیش غذا و میان وعده خوشمزه، در کاسهای بزرگ آرد سفید، آرد نخودچی، بیکینگ پودر، پودرزیره، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، تخم مرغ، گشنیز، آب، سینه مرغ ساطوری، پیاز ریزساطوری شده و آبلیمو را حسابی مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد هم بروند. مواد پاکورا نباید زیاد سفت و یا زیاد شل باشد؛ بعد از این مدت به اندازه گردو از مواد را بردارید و در ماهیتابه حاوی روغن داغ و با حرارت کم غوطهورکنید تا مغز پخت و سرخ شوند.
پاکوراهای آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سُس تند کچاپ سرو کنید.
نوش جان
