غذای سنتی

پلوی سبزیجات

 

دراین غذاازبرنج استفاده نشده است.امابه خاطر گل کلم که برش های ریز وکوچک خرده وماده اصلی این مخلوط گیاهی است،به آن پلوی مخلوط سبزیجات گفته می شود.این غذاعلاوه براینکه گیاهی و رژیمی می باشد،زمان پخت بسیارکمی داشته وسالم می باشد.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:
– گل کلم ۷۰۰ گرم
– سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
– زنجبیل تازه و رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
– کلم بروکلی ۲۰۰ گرم خرد شده
– هویج رنده شده ۲ عدد
– ذرت پخته یا کنسرو آن یک دوم پیمانه
– فلفل سفید یک چهارم قاشق چایخوری
– روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
– تخم مرغ ۲ عدد
– روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
– سیر ۲ حبه خرد شده
– پیاز ۱ عدد ریز شده
– نخود فرنگی پخنه یا کنسرو آن نصف پیمانه
– پیازچه ۲ عدد ریز شده
– دانه کنجد یک قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:
گل کلم را داخل غذا ساز ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه خرد کنید. داخل یک کاسه کوچک سویا سس، روغن کنجد، زنجبیل و فلفل سفید را ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس ۱ قاشق غذاخوری از روغن مایع را داخل ماهیتابه ریخته و بر روی شعله کم قرار دهید. تخم مرغ ها را هم زده و به آن اضافه کنید. بعد از ۲-۳ دقیقه آن را از روی شعله بردارید. وقتی تخم مرغ خنک شد می توانید آن را به تکه های کوچک خرد کنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و بر روی شعله متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب تفت داده شود. بعد از طلایی شدن پیاز، بروکلی وهویج رنده شده، ذرت و نخود فرنگی را داخل ماهیتابه ریخته و تا ۳-۴ دقیقه هم میزنیم تا سبزیجات خوب تفت خرده و نرم شوند. در این زمان، گل کلم هایی که با غذا ساز ریز کردیم به همراه تخم مرغ، پیازچه خرد شده و مخلوط سویا سس را به سبزیجات اضافه می کنیم. به مدت ۳-۴ دقیقه کل مواد را هم میزنیم تا گل کلم هم به خوبی لطیف و نرم شود.غذا به همین راحتی آماده شده، میتوانید سرو کنید. از دانه های کنجد هم برای تزیین آن استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *