دراین غذاازبرنج استفاده نشده است.امابه خاطر گل کلم که برش های ریز وکوچک خرده وماده اصلی این مخلوط گیاهی است،به آن پلوی مخلوط سبزیجات گفته می شود.این غذاعلاوه براینکه گیاهی و رژیمی می باشد،زمان پخت بسیارکمی داشته وسالم می باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
– گل کلم ۷۰۰ گرم
– سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
– زنجبیل تازه و رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
– کلم بروکلی ۲۰۰ گرم خرد شده
– هویج رنده شده ۲ عدد
– ذرت پخته یا کنسرو آن یک دوم پیمانه
– فلفل سفید یک چهارم قاشق چایخوری
– روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
– تخم مرغ ۲ عدد
– روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
– سیر ۲ حبه خرد شده
– پیاز ۱ عدد ریز شده
– نخود فرنگی پخنه یا کنسرو آن نصف پیمانه
– پیازچه ۲ عدد ریز شده
– دانه کنجد یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گل کلم را داخل غذا ساز ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه خرد کنید. داخل یک کاسه کوچک سویا سس، روغن کنجد، زنجبیل و فلفل سفید را ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس ۱ قاشق غذاخوری از روغن مایع را داخل ماهیتابه ریخته و بر روی شعله کم قرار دهید. تخم مرغ ها را هم زده و به آن اضافه کنید. بعد از ۲-۳ دقیقه آن را از روی شعله بردارید. وقتی تخم مرغ خنک شد می توانید آن را به تکه های کوچک خرد کنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و بر روی شعله متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب تفت داده شود. بعد از طلایی شدن پیاز، بروکلی وهویج رنده شده، ذرت و نخود فرنگی را داخل ماهیتابه ریخته و تا ۳-۴ دقیقه هم میزنیم تا سبزیجات خوب تفت خرده و نرم شوند. در این زمان، گل کلم هایی که با غذا ساز ریز کردیم به همراه تخم مرغ، پیازچه خرد شده و مخلوط سویا سس را به سبزیجات اضافه می کنیم. به مدت ۳-۴ دقیقه کل مواد را هم میزنیم تا گل کلم هم به خوبی لطیف و نرم شود.غذا به همین راحتی آماده شده، میتوانید سرو کنید. از دانه های کنجد هم برای تزیین آن استفاده کنید.