غذای ملل

پلو اسپانیایی

این غذا یک غذای اسپانیایی خوشمزه است که اسم اسپانیایی آن اروزتاپادو  است و خیلی سریع آماده میشود.

 

 

مواد لازم :

* یک چهارم فنجان روغن مایع * یک عدد پیاز بنفش خردشده * دو حبه سیر خرد شده * یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی * نیم کیلو گوشت چرخ کرده * یک دوم فنجان هویج ریز خرد شده * یک سوم فنجان کشمش * یک سوم فنجان زیتون سیاه خرد شده * دو عدد تخم مرغ آب پز خرد شده * دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده * نمک و فلفل * برنج سفید * نخود سبز و ذرت پخته

طرز تهیه :
برنج و سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را می پزیم.
پیاز را در روغن سرخ می کنیم . وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و 5 دقیقه می پزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم.
برای سرو ، یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطحش را صاف می کنیم. بعد یک لایه مخلوط گوشت رویش می ریزیم . دوباره برنج را روی گوشت ها می کشیم.
یک ظرف روی کاسه قرارداده و پلوی سه لایه را توی ظرف بر می گردانیم.
می توانیم همه غذا را یک جا یا پرس پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *