غذای ملل

پلو زردچوبه‌ای

این پلو یکی از غذاهای خوش‌رنگ و بوی ترکیه است که محبوبیت زیادی بین مردم هند هم دارد. پلو زردچوبه‌ای که حالا دیگر یک غذای بین‌المللی شده و در  اکثر کشورها طرفداران خاص خودش را دارد، غذایی ساده و مقرون به صرفه است و طرز تهیه آسان و راحتی هم دارد.

 

مواد لازم:

⫸ برنج: یک ونیم پیمانه

⫸ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری پُر

⫸ کشمش: ۳ قاشق غذا‌خوری

⫸ آب مرغ: ۲ لیوان(یا یک عدد استاک مرغ)

⫸ سویا سُس: یک و نیم قاشق غذا‌خوری

⫸ روغن‌زیتون یا روغن‌مایع: ۳ قاشق غذا‌خوری

⫸ ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا برنج را که از قبل خیساندید آبکش کنید و درون قابلمه ای مناسب، حاوی روغن‌زیتون یا روغن‌مایع به همراه پودر‌کاری، زردچوبه و نمک روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا ادویه ها بخوبی با برنج مخلوط شوند سپس سویا سُس، آب مرغ و کشمش را اضافه کنید اجازه دهید تا با هم بجوشند. بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید تا حدود یک ربع با دَرِ بسته پخته شود. بعد از این مدت برنج را هوا دهی کنید و مجدداً دَرِ آن را بگذارید تا ۷ دقیقه دیگر دَم بکشد.

پلو زردچوبه‌ای شما به همین راحتی آماده شد آن را در ظرف مورد نظر کشیده و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *