غذای ملل

پنه نخود و بادمجان

 

پنه ها انواع مختلفی دارند و با کمی تغییرگزینه‌های مناسبی برای وعده‌های اصلی افراد وگان و گیاهخواران هستند. در اینجا روش تهیه یکی از این پنه‌های خوش طعم و منحصر به فرد برای افراد وگان و گیاهخوار را که با نخود و بادمجان تهیه میشود را می خوانید.

 

مواد لازم برای چهار نفر:
– سیر: دو حبه
– سس کچاپ چیلی: به میزان لازم
– پیاز قرمز: یک عدد بزرگ
– بادمجان: سه عدد کوچک
– زیره سبز: یک قاشق غذا خوری
– پاستا: یک و نیم لیوان
– نخود: نیم فنجان (از شب قبل بخیسانید)
– فلفل دلمه‌ای: یک عدد بزرگ
– روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
– رب گوجه فرنگی: پنج قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل: به میزان لازم
– زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:
برای شروع نخود‌هارا کاملا می‌پزیم تا خوب نرم شوند.
در این فاصله پاستا‌ها را در آب جوش کمی می پزیم(بهتر است کامل پخته نشود).
حالا پیاز را نگینی خرد کرده و با بادمجان حلقه‌ای برش داده و فلفل دلمه‌ای خرد شده در روغن زیتون به مدت پنج دقیقه تفت می‌دهیم. سیر‌های رنده شده را به همراه رب گوجه فرنگی به این مواد اضافه می‌کنیم و تفت می دهیم. بعد از این که خامی رب گرفته شد زردچوبه، زیره سبز، نمک و فلفل را به مواد اضافه می‌کنیم. یک لیوان آب جوش روی مواد می‌ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم. مراقب باشید که بادمجان‌ها له نشوند.
حالا شعله را کم می‌کنیم و اجازه می دهیم تا مواد پنه جا افتاده و آب آن غلیظ شود. در پایان پاستا‌ی پخته شده را آبکش و با مواد پنه و نخود‌ها مخلوط می‌کنیم و می گذاریم تا پنه کاملا دم بکشد.
بعد از دم کشیدن، پنه نخود و بادمجان را در ظرف مناسب کشیده و با سُس کچاپ چیلی سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *