غذای سنتی, ماهی و میگو

پودر مزه دار کردن ماهی

ماهی یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه و بسیار پرطرفدار است. البته به شرطی که قبل از پخت بخوبی مرینت و مزه دار شده باشد. روش های مختلفی برای این کار وجود دارد تا بتوان بوی زُهم آن را برطرف کرد و طعم و مزه ای لذیذ به آن داد. در این مطلب با یکی از بهترین و موثرترین روش های مرینت کردن ماهی همراه ما باشید.

مواد لازم:

>> آرد سفید: ۱ بسته نیم کیلویی

>> زردچوبه: ۳ قاشق غذاخوری

>> پودرسیر: ۲ قاشق غذاخوری

>> پودر پیاز: ۱ قاشق غذاخوری

>> پودر پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری

>> فلفل قرمز: نصف قاشق غذاخوری

>> فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری

>> ادویه کاری: ۱ قاشق غذاخوری (یا ادویه مخصوص ماهی، گرام ماسالا)

⫸ ⫸ کم یا زیاد بودن هر کدام از ادویه‌ها بستگی به ذائقه شما دارد.

برای تهیه این پودر ماهی همه ادویه ها را بخوبی با آرد مخلوط کنید و در ظرف دربسته ای درون یخچال نگهداری کنید و هر بار که لازم بود ماهی را مرینت کنید ابتدا ماهی را با یک حبه سیر رنده شده یا کوبیده شده به همراه نمک آغشته کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس با این پودر مخصوص که درست کردید آغشته کنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *