پودینگ شکلاتی یکی از انواع دسرهاست که به دلیل داشتن شکلات طعم بسیار دلچسبی دارد. پودینگها در طعمهای گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوهای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه میشوند.
مواد لازم:
– کاکائو: نصف پیمانه
– آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
– شکر: سه چهارم پیمانه
– سفیدهی تخم مرغ: دو عدد
– کره: دو قاشق غذاخوری
– شیر: سه پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب، شکر را با آرد ذرت و پودر کاکائو مخلوط و سپس شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم و مواد را به آرامی هم میزنیم. سپس سفیدهی تخم مرغ را به مواد افزوده و خوب هم میزنیم.مخلوط به دست آمده را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی هم زدن را ادامه میدهیم تا مواد غلیظ شوند.
حالا کره را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط کاملا یکدست شود.
بعد از یکدست شدن، پودینگ شکلاتی آماده است. در ظرف های مناسب ریخته و در دمای اتاق قرار میدهیم تا خنک شوند، سپس روی آنها را به دلخواه تزیین و سرو میکنیم.