سالاد و دسر

پودینگ شکلاتی

 

پودینگ شکلاتی یکی از انواع دسرهاست که به دلیل داشتن شکلات طعم بسیار دلچسبی دارد. پودینگ‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند پودینگ وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه می‌شوند.

 

مواد لازم:
– کاکائو: نصف پیمانه
– آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
– شکر: سه چهارم پیمانه
– سفیده‌ی تخم مرغ: دو عدد
– کره: دو قاشق غذاخوری
– شیر: سه پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب، شکر را با آرد ذرت و پودر کاکائو مخلوط و سپس شیر را کم کم به آن اضافه می‌کنیم و مواد را به آرامی هم می‌زنیم. سپس سفیده‌ی تخم مرغ را به مواد افزوده و خوب هم می‌زنیم.مخلوط به دست آمده را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی هم زدن را ادامه می‌دهیم تا مواد غلیظ شوند.
حالا کره را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم تا مخلوط کاملا یکدست شود.
بعد از یکدست شدن، پودینگ شکلاتی آماده است. در ظرف های مناسب ریخته و در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا خنک شوند، سپس روی آنها را به دلخواه تزیین و سرو می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *