یکی از غذاهای بینالمللی که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد پوره سیبزمینی با سیر است که ضمن این که به تنهایی یک غذای خوشمزه و لذیذه بلکه به عنوان غذایی جانبی در کنار مرغ و ماهی سوخاری و یا بهعنوان پایهای در کنار سبزیجات بخارپز شده و یا ماست فوقالعاده لذت بخش است.
مواد لازم:
✔ سیب زمینی: نیم کیلو، آبپز شده
✔ شیر: ۲ فنجان، کم چرب
✔ سیر: ۶ حبه، ریز رنده شده
✔ پنیر پارمسان: یک و نیم پیمانه
✔ پودرمیخک: یک سوم قاشق چایخوری
✔ نمک: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای لذیذ ابتدا سیب زمینیها را خوب بشورید و پوست بگیرید سپس برای تسریع در زمان پخت آنها را حلقهای برش بزنید و در قابلمه ای مناسب به همراه کمی نمک آبپز کنید. در این فاصله مخلوط شیر و سیر رنده شده را در قابلمهی دیگر روی حرارت قرار دهید تا فقط گرم شود ولی نجوشد. در مرحله آخر سیبزمینیهای پخته شده را آبکش کرده و در کاسهای بزرگ له و پوره کنید و مخلوط شیر، سیر و پودرمیخک را اضافه و خوب مخلوط کنید پس از آن پنیر پارمسان را با مواد مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نوش جان