غذای ملل

پوره سیب‌زمینی با سیر

یکی از غذاهای بین‌المللی که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد پوره سیب‌زمینی با سیر است که ضمن این که به تنهایی یک غذای خوشمزه و لذیذه بلکه به عنوان غذایی جانبی در کنار مرغ و ماهی سوخاری و یا به‌عنوان پایه‌ای در کنار سبزیجات بخارپز شده و یا ماست فوق‌العاده لذت بخش است.

 

مواد لازم:

✔ سیب زمینی: نیم کیلو، آ‌ب‌پز شده

✔ شیر: ۲ فنجان، کم چرب

✔ سیر: ۶ حبه، ریز رنده شده

✔ پنیر پارمسان: یک و نیم پیمانه

✔ پودرمیخک: یک سوم قاشق چایخوری

✔ نمک: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این غذای لذیذ ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشورید و پوست بگیرید سپس برای تسریع در زمان پخت آن‌ها را حلقه‌ای برش بزنید و در قابلمه‌ ای مناسب به همراه کمی نمک آب‌پز کنید. در این فاصله مخلوط شیر و سیر رنده شده را در قابلمه‌ی دیگر روی حرارت قرار دهید تا فقط گرم شود ولی نجوشد. در مرحله آخر سیب‌زمینی‌های پخته شده را آبکش کرده و در کاسه‌ای بزرگ له و پوره کنید و مخلوط شیر، سیر و پودرمیخک را اضافه و خوب مخلوط کنید پس از آن پنیر پارمسان را با مواد مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *