عدس به خاطر فواید فراوانش برای سلامتی در تهیهی غذاها،بسیار به کار میرود. پوره ی عدس معمولابرای پیش غذا سرو میشود، اما به دلیل سالم و مقوی بودن میتواند یک شام کامل برای همه باشد
مواد لازم:
– ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
– ۱ عدد تره فرنگی عدد خرد شده
– ۱۵۰ گرم سیب زمینی شیرین، پوست کنده و خرد شده
– ۷۰ گرم کدو حلوایی خرد شده
– ۱ حبه سیر، له شده
– ۳۰ گرم عدس
– ۱۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
– ۲۵۰ میلی لیتر آب گوشت
– ۱ عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
روغن را در یک قابلمه گرم کنید و تره فرنگی، سیب زمینی و کدو سبز را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید. عدس، گوجه فرنگی و آب گوشت را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و ۲۰ دقیقه بجوشانید تا سبزیجات و عدس نرم شوند. تخم مرغ را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و روی آن آب سرد بریزید، بعد در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. تخم مرغ را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و آن را از قابلمه خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید. وقتی به اندازه کافی سرد شد، تخم مرغ را پوست بگیرید و له کنید و بعد آن را به عدس اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.