پوره نخود فرنگی یکی از انواع پورههای خوشمزه و لذیذه و یک غذا و پیش غذای سالم، مغذی و مناسب برای همه مخصوصاً کودکان است. ظاهر جذاب و خوشرنگ و طعم بینظیرش آن را به یک خوراکی محبوب و پرطرفدار جهانی تبدیل کرده است. رنگ سبز زنده، طعم ملایم و عطر خوش نعنای تازه باعث می شود این پوره یک همراه فوق العاده در کنار بشقاب استیک یا ماهی و دیگر غذاهای گوشتی باشد.
مواد لازم:
✔ نخود فرنگی تازه: ۳۰۰ گرم
✔ برگ نعنای تازه: یک سوم فنجان
✔ روغن زیتون یا کره: ۱ قاشق غذاخوری
✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
✔ نمک: به میزان لازم
✔ آب: به میزان لازم
طرز تهیه :
برای تهیه این پیش غذای دلچسب ابتدا در قابلمه به مقدار مناسب آب بریزید تا بجوشد سپس نخود فرنگی را به آب در حال جوش اضافه کنید و خوب بپزید. بعد از این که نخود فرنگی کاملاً پخت آبکش کنید و به همراه برگهای نعنا، فلفل سیاه، روغن زیتون و نمک در مخلوط کن یا غذاساز هم بزنید تا یکدست شده و به صورت پوره دربیاد.
به همین راحتی پوره نخود فرنگی شما آماده شد. در صورت تمایل در حالیکه پوره هنوز داغ است مقداری پودر پنیر پارمسان روی آن بریزید و به تنهایی یا در کنار غذاهای گوشتی سرو و نوش جان کنید.
::::::: نکته:
>>> میتوانید پوره را به کمک پشت قاشق از یک صافی ریز عبور دهید تا بافتی کاملا نرم و لطیف پیدا کند.
>>> بیش از اندازه نخود فرنگی را نپزید نخود فرنگی اگر بیش از حد حرارت ببیند، کلروفیل آن خارج شده و رنگ پوره کدر می شود. دقت کنید اگر آب شروع به سبز شدن کرد، یعنی نخودها بیش از حد پخته شدند. می توانید بعد از پخت، بلافاصله نخود فرنگی را در آب یخ بریزید تا جلوی تغییر رنگ آن گرفته شود.
