غذای سنتی

پوره ی سیب زمینی پیاز

 

پوره ی سیب زمینی پیاز یکی از انواع غذاهای محبوب و قدیمی ایرانی است که خیلی راحت و آسان آماده شده و بسیار هم مقرون به صرفه و خوشمزه است.

مواد لازم برای سه نفر:
– پیاز درشت: ۱ عدد خلالی شده
– سیب‌زمینی: ۲ عدد آبپز شده
– نعنا و شوید خشک: به‌مقدار لازم
– کره: ۱ قاشق غذاخوری
– روغن: به میزان لازم
– زردچوبه ، نمک، پودر سیر، دارچین، فلفل سیاه : به‌مقدار لازم

طرز تهیه:
برای شروع پیاز‌ها را درون روغن سرخ و طلایی کنید و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.
پوست سیب‌زمینی‌های پخته شده را بگیرید و همراه کره و نعنا و شوید خشک به پیاز سرخ شده اضافه کنید و با گوشت‌کوب به‌خوبی آن را بکوبید و حرارت را کم کنید تا کمی تفت خورده و مزه دار شود.
این غذای خوشمزه و خوش عطر شما آماده است در ظرف مناسب با نعنا داغ تزئین کرده و به همراه ترشی یا خیار شور سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *