غذای ملل

پولنتا

 

پولنتا یا پوره آرد ذرت یک پیش غذای خوشمزه و اصیل ایتالیایی است که معمولا در کنار غذاهای گوشتی سرو می شود و روش تهیه آسانی هم دارد.

مواد لازم:
– آرد ذرت : یک پیمانه
– پنیر خامه‌ای : یک‌چهارم پیمانه
– آب گوشت یا آب مرغ : چهار پیمانه
– کره : پنجاه گرم
– نمک : یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
ابتدا درون ماهیتابه بزرگ آب گوشت یا آب مرغ را به همراه نمک به جوش بیاورید حالا زیر حرارت را کم کنید و آرد ذرت را به تدریج اضافه و دائم هم بزنید تا مواد کاملا یکدست و غلیظ شود سپس کره را اضافه کنید و برای این که مواد ته نگیرد چند دقیقه یک بار هم بزنید. بعد از بیست دقیقه پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا پنیر حل شده و به خورد مواد برود .
پولنتا یا پوره آرد ذرت شما آماده است در ظرف مناسب سرو و نوش جان کنید.

نکته:
– برای تهیه این پیش غذا می توانید به جای آب گوشت و یا آب مرغ از شیر و یا آب ساده هم استفاده کنید.
– به جای پنیر خامه‌ای می توانید از پنیر پارمزان پودری هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *