پو او فو (Pot au feu) یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه کشور فرانسه است که بسیار پُرطرفدار بوده و با مغز ران گوساله و سبزیجات تهیه می شود. بد نیست بدانید که غذاهای فرانسوی در عین سادگی جزو محبوب ترین و لذیذترین غذاهای بینالمللی محسوب می شوند. در این مطلب با طرز تهیه این غذای معروف همراه ما باشید.
موادلازم برای ۶ نفر:
>> مغز ران گوساله: یک و نیم کیلو، درشت خرد شده
>> استخوان قلم گوساله: ۱ عدد برای طعم دار شدن
>> زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
>> شلغم: ۲ عدد خرد شده
>> ترهفرنگی: ۲ ساقه خرد شده
>> کرفس: ۲ ساقه خرد شده
>> روغن زیتون: به میزان لازم
>> پیاز: ۱عدد خرد شده
>> هویج : ۲ عدد خرد شده
>> فلفل سیاه: به میزان لازم
>> سیب زمینی کوچک : ۱عدد خرد شده
>> نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا پیاز را درون قابلمه حاوی روغن زیتون تفت دهید تا بلوری و سبک شود پس از آن گوشت درشت خرد شده را اضافه کنید و ۴ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. در مرحله بعد استخوان قلم، زردچوبه، فلفل سیاه و ۲ لیتر آب داغ را اضافه کنید و دَرِ قابلمه را طوری قرار دهید که کمی باز بماند و بخار آن به راحتی خارج شود. در غیر این صورت آبِ گوشت شما عطر و طعمش را از دست می دهد. پس از اولین جوش کف آن را بگیرید و اجازه دهید گوشت به مدت ۵ ساعت با شعله متوسط کاملاً بپزد. اگر لازم بود مجدداً آب اضافه کنید. اواخر پخت، کرفس خرد شده، شلغم خرد شده، تره فرنگی خرد شده، سیب زمینی خرد شده و هویج خرد شده را چند دقیقه در روغن تفت دهید و به گوشت در حال پخت اضافه کنید. در پایان به میزان لازم نمک بریزید و حرارت را کم کنید تا غذا جا بیافتد و آبش کم و غلیظ شود.
این خوراک لذیذ و خوشمزه آماده شد، در ظرف مورد نظر بکشید، روی آن اندکی از آب گوشت بریزید و سرو کنید.
نوش جان