پیتزا, فست فود

پيتزا‌ گوشت بدون‌نان وخمیر

اگر از عاشقان پیتزا هستید یک پیشنهاد هیجان انگیز و متفاوت برای شما داریم، پیتزای گوشت بدون نان و خمیر که عطر و طعم آن را مدت ها فراموش نخواهید کرد. در این مطلب با طرز تهیه این پیتزای لذیذ و بسیار خوشمزه همراه ما باشید.

 

موادلازم برای ۲ نفر:

⫸ پنیر پیتزا: ۱ لیوان، رنده شده

⫸ پنیر موزارلا ورقه ای: ۲ ورق

⫸ پودر آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری

⫸ سوسیس مرغ یا سالامی: ۲۰۰ گرم، خرد شده

⫸ پیازمتوسط: ۳ عدد، ریز رنده شده

⫸ فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد، ریزخرد شده

⫸ سیر: ۱ حبه، رنده شده

⫸ گوشت چرخی راسته‌ی گوساله: نیم کیلو

⫸ قارچ: نصف لیوان، اسلایس شده

⫸ سس تند کچاپ: ۳ قاشق غذاخوری

⫸ زیتون سیاه: اختیاری

⫸ گوجه فرنگی: ۱ عدد، ریزخرد شده

⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرزتهیه:

برای تهیه این پیتزای جذاب ابتدا درون کاسه‌ای مناسب گوشت چرخ شده را با فلفل سیاه، آویشن، نمک و پیاز رنده شده بدون آب را با هم مخلوط کرده و بخوبی ورز دهید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت گوشت را درون ماهیتابه پهن کنید و مانند کباب تابه‌ای روی حرارت متوسط بپزید. وقتی آبش را کشید آن را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید و سیر ریز رنده شده را با سُس کچاپ مخلوط کرده و روی گوشت بمالید سپس دو ورق پنیر موزارلا را روی سُس قرار دهید و روی آن را با فلفل دلمه ای ریزخرد شده، گوجه فرنگی ریزخرد شده و پنیر پیتزا بپوشانید در آخر سوسیس مرغ یا سالامی اسلایس شده و قارچ را روی آن قرار دهید و در طبقه وسط  فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه  سانتیگراد روشن کردید به مدت ۱۰ دقیقه  قرار دهید و بعد از این مدت گریل را روشن کنید تا پنیر ذوب شده و روی آن کمی سرخ شود.

پیتزای بی‌نظیر شما آماده شد، در ظرف مورد نظر قرار دهید و بعد از برش زدن به همراه سُس سیر و کچاپ سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *