پیاز یکی از مهم ترین و ضروری ترین سبزیجات پرخاصیت و پرکاربرد در آشپزی است که در بیشترغذاها از آن استفاده می شود. اگر پیاز داغ را به درستی تهیه و خنک کنید میتوانید تا پنج ماه در فریزر نگهداری و استفاده کنید. در این مطلب با روش تهیه پیاز داغ چیپسی همراه ما باشید.
مواد لازم:
>> پیاز: ۱ کیلو
>> روغن: به میزان لازم
>> کره: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن پیاز داغ چیپسی ابتدا در قابلمه ای آب را به جوش آورید. در این فاصله پیازها را بعد از پوست گرفتن به صورت خلالی یا به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید و به مدت فقط ۲ تا ۳ دقیقه درون آب جوش بریزید و آبکش کنید. سپس درون ماهیتابه مقدار مناسبی روغن به همراه کمی کره و نمک بریزید و بعد از داغ شدن روغن، پیاز را اضافه کرده و سرخ کنید. پیاز را تند و تند هم نزنید و مراقب باشید که نسوزد زمانی که پیاز به خوبی طلایی شد از قابلمه بیرون بیاورید و روی دستمال حوله ای پخش کنید تا روغن اضافی آن خارج شود.
بعد از خنک شدن پیاز را درون کیسه فریزر یا ظرف دردار مناسب بریزید و برای ماندگاری بهتر، هواگیری کنید تا هوایی اضافه دربسته بندی شما وجود نداشته باشد.