پیاز حلقهای سوخاری یکی از پیش غذاها و میان وعدههای خوشمزه و پرطرفدار آمریکایی است که محبوبیت بسیاری در سراسرجهان دارد. در این مطلب با طرز تهیه این پیش غذای تُرد و کریسپی همراه ما باشید.
مواد لازم:
✔ آرد: ۱ لیوان
✔ آرد: نصف لیوان، در ظرفی جدا
✔ پودر پاپریکای شیرین: ۱ قاشق غذاخوری
✔ پودر فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
✔ پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
✔ جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
✔ دوغ: ۲ لیوان
✔ نمک: ۱ قاشق چایخوری
✔ پیاز: ۲ عدد، حلقه ای خرد شده با قطر یک و نیم سانت
✔ پودر نان سوخاری: برای سرخ کردن، به میزان لازم
مواد لازم برای سُس:
✔ سُس مایونز: یک سوم پیمانه
✔ سُس گوجه کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
✔ سُس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
✔ سُس تند: ۱ قاشق غذاخوری
✔ سُس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
✔ پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
✔ پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
✔ جعفری تازه: ۱ قاشق چایخوری، خرد شده
✔ نمک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سُس مخصوص:
برای تهیه سُس مخصوص تمام مواد لازم سُس را بخوبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا بعد از سرخ شدنِ پیازها همراه حلقههای پیاز سرخ شده سرو کنید.
طرز تهیه پیازسوخاری تُرد:
برای درست کردن این پیش غذای لذیذ و خوشمزه ابتدا پبازها را به قطر یک و نیم سانت حلقهای بُرش بزنید و به همراه پودر نان سوخاری و نصف لیوان آرد کنار بگذارید و بقیه مواد را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید و دوغ را تا حدی اضافه کنید که موادِ مخلوط شده نه خیلی شُل و نه خیلی سفت شود. حالا در یک قابلمه به اندازهی مناسب روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
در این مرحله حلقههای پیاز را اول با آرد پوشش دهید بعد در مواد خمیری بغلتانید و در آخر با پودر سوخاری پوشش دهید سپس در ماهیتابه حاوی روغن داغ هر طرف پیازها را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید.
پیازهای سوخاری را روی دستمال حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در آخر پیازهای سوخاری شده را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سُس مخصوص سرو کنید.
نوش جان
