غذای ملل

پیاز سوخاری ترد

پیاز حلقه‌ای سوخاری  یکی از پیش غذاها و میان وعده‌های خوشمزه و پرطرفدار آمریکایی است که محبوبیت بسیاری در سراسرجهان دارد. در این مطلب با طرز تهیه این پیش غذای تُرد و کریسپی همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

✔ آرد: ۱ لیوان

✔ آرد: نصف لیوان، در ظرفی جدا

✔ پودر پاپریکای شیرین: ۱ قاشق غذاخوری

✔ پودر فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

✔ پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

✔ جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری

✔ دوغ: ۲ لیوان

✔ نمک: ۱ قاشق چایخوری

✔ پیاز: ۲ عدد، حلقه ای خرد شده با قطر یک و نیم سانت

✔ پودر نان سوخاری: برای سرخ کردن، به میزان لازم

 

مواد لازم برای سُس:

✔ سُس مایونز: یک سوم پیمانه

✔ سُس گوجه کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری

✔ سُس خردل: ۱ قاشق غذاخوری

✔ سُس تند: ۱ قاشق غذاخوری

✔ سُس سویا: ۱ قاشق غذاخوری

✔ پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

✔ پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری

✔ جعفری تازه: ۱ قاشق چایخوری، خرد شده

✔ نمک: نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سُس مخصوص:

برای تهیه سُس مخصوص تمام مواد لازم سُس را بخوبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا بعد از سرخ شدنِ پیازها همراه حلقه‌های پیاز سرخ شده سرو کنید.

 

طرز تهیه پیازسوخاری تُرد:

برای درست کردن این پیش غذای لذیذ و خوشمزه ابتدا پبازها را به قطر یک و نیم سانت حلقه‌ای بُرش بزنید و به همراه پودر نان سوخاری و نصف لیوان آرد کنار بگذارید و بقیه مواد را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید و دوغ را تا حدی اضافه کنید که موادِ مخلوط شده نه خیلی شُل و نه خیلی سفت شود. حالا در یک قابلمه به اندازه‌ی مناسب روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

در این مرحله حلقه‌های پیاز را اول با آرد پوشش دهید بعد در مواد خمیری بغلتانید و در آخر با پودر سوخاری پوشش دهید سپس در ماهیتابه حاوی روغن داغ هر طرف پیاز‌ها را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید.

پیازهای سوخاری را روی دستمال حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. در آخر پیازهای سوخاری شده را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سُس مخصوص سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *