یکی از چاشنیهای خوشمزه و بینظیر ما ایرانیها پیاز پرورده است که در کنار انواع غذاهای نونی سرو میشود و یک دورچین فوقالعاده برای انواع کباب است. این چاشنی دلچسب روش تهیه سریع و آسانی دارد و به راحتی و در کمترین زمان میتوانید آن را آماده کنید.
مواد لازم:
✔ پیاز قرمز: ۴ عدد متوسط، خلالی خرد شده
✔ رُب انار: ۲ قاشق غذاخوری
✔ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
✔ آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
✔ سُس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
✔ گردو: ۳ قاشق غذاخوری، خرد شده
✔ کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
✔ سماق: ۱ قاشق غذاخوری
✔ گلپر: ۱ قاشق چایخوری
✔ نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
✔ جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری، خرد شده
✔ فلفل: ۱ قاشق چایخوری
✔ نمک: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای تهیه یک پیاز پرورده لذیذ ابتدا پیاز قرمز را بعد از پوست گرفتن، خلالی خرد کنید و در کاسه بریزید سپس جعفری خرد شده، نعناع خشک، فلفل سیاه، گردوی خرد شده، رُب انار، آبلیمو، سُس مایونز، گلپر، روغن زیتون، کنجد، سماق و نمک را اضافه کرده و بخوبی مخلوط کنید.
پیاز پرورده شما به همین راحتی آماده شد حالا برای این که مزهها ترکیب شوند و به خورد هم بروند روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. هر چقدر پیاز پرورده زمان بیشتری استراحت کند عطر وطعم بیشتر و خوشمزه تری خواهد داشت.
نوش جان