ترشی و شور, چاشنی

پیاز پرورده

یکی از چاشنی‌های خوشمزه و بی‌نظیر ما ایرانی‌ها پیاز پرورده است که در کنار انواع غذاهای نونی سرو می‌شود و یک دورچین فوق‌العاده برای انواع کباب است. این چاشنی دلچسب روش تهیه سریع و آسانی دارد و به راحتی و در کمترین زمان می‌توانید آن را آماده کنید.

 

مواد لازم:

✔ پیاز قرمز: ۴ عدد متوسط، خلالی خرد شده

✔ رُب انار: ۲ قاشق غذاخوری

✔ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

✔ آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

✔ سُس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری

✔ گردو: ۳ قاشق غذاخوری، خرد شده

✔ کنجد: ۱ قاشق غذاخوری

✔ سماق: ۱ قاشق غذاخوری

✔ گلپر: ۱ قاشق چای‌خوری

✔ نعناع خشک: ۱ قاشق چای‌خوری

✔ جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری، خرد شده

✔ فلفل: ۱ قاشق چای‌خوری

✔ نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:

برای تهیه یک پیاز پرورده لذیذ ابتدا پیاز قرمز را بعد از پوست گرفتن، خلالی خرد کنید و در کاسه بریزید سپس جعفری خرد شده، نعناع خشک، فلفل سیاه، گردوی خرد شده، رُب انار، آبلیمو، سُس مایونز، گلپر، روغن زیتون، کنجد، سماق و نمک را اضافه کرده و بخوبی مخلوط کنید.

پیاز پرورده شما به همین راحتی آماده شد حالا برای این که مزه‌ها ترکیب شوند و به خورد هم بروند روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. هر چقدر پیاز پرورده زمان بیشتری استراحت کند عطر وطعم بیشتر و خوشمزه تری خواهد داشت.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *