پیتزاها یکی از معروفترین و لذیذترین فست فودها با تنوع بالا در جهان هستند که مناسب با هر ذائقه ای می توان آن را درست کرد. در اینجا آموزش یکی از پیتزاهای خاص که از نظر طعم و مزه مانند مخلوطی از لازانیا و پیتزا است را می خوانید.
مواد لازم :
>> سس کچاپ: به مقدار لازم
>> فلفل دلمه: ۱ عدد
>> روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
>> ماکارونی فرمی: ۱ بسته
>> زیتون سیاه: ۱۰ عدد
>> پنیر پیتزا: به مقدار لازم
>> آویشن: به مقدار لازم
>> ریحان خشک: به مقدار لازم
>> سوسیس یا کالباس: به مقدار دلخواه
>> ذرت در صورت تمایل: به مقدار لازم
>> گوجه فرنگی در صورت تمایل: به مقدارلازم
طرز تهیه :
ابتدا ماکارونی فرمی را درون قابلمه ی آب جوش با مقداری روغن بپزید. بعد از پخت آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.
در این فاصله فلفل دلمه، گوجه فرنگی، زیتون، سوسیس و کالباس را خرد کنید. حالا ماکارونی های فرمی را به سیخ چوبی بزنید و با قلم مو روی سیخ های ماکارونی را ابتدا روغن زیتون و بعد سُس کچاب مالیده و ریحان خشک و آویشن بپاشید و روی آن ها را پنیر پیتزا بریزید.
در آخر مواد خرد شده را روی پنیر قرار دهید و سیخ ها را درون سینی فر بچینید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
نکته:
>> ماکارونی را تا حدی بپزید که موقع سیخ زدن له و پاره نشود.
>> پیتزا سیخی ماکارونی را می توانید در قابلمه هم یپزید.
نوش جان