پیتزا, فست فود

پیتزا کاراملی

 

کمترکسی هست که پیتزادوست نداشته باشه مخصوصااگه اون یک پیتزای کاراملی باشه دیگه ازخوردنش سیرنخواهیدشد

 

مواد لازم :
* سه عدد پیاز خلالی درشت
* دو قاشق غذاخوری روغن
* یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا سفید
* دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
* یک فنجان پنیر موزارلا ( از هر نوع پنیری که دوست دارید بریزید حتی پنیر فتا یا خامه ای)
* ۲ قاشق غذاخوری ترخون تازه ( از جعفری تازه یا پودر آویشن هم می شود استفاده کرد)
* ۸ عدد نان تست
* نمک و فلفل

طرز تهیه :
پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
شکر، سرکه، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و کاراملی شود.
اگر خیلی خشک شد کمی آب اضافه کنید.
نان تست ها را پهن کرده پیازهای کاراملی را روی آن پخش کنید.
پنیر را تکه تکه لا به لای پیازها قرار دهید.
سبزی را روی مواد پخش کنید.
۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *