فست فود

پیده غذای ترکیه

پیده غذای ترکیه

مواد لازم :

>>> آرد : ٤ پيمانه

>>> ماست : ١ پيمانه

>>>  روغن زيتون : یک سوم پيمانه

>>> نمك : ١ قاشق چايخوري

>>> بكينگ پودر : ١ قاشق مرباخوري

>>> آب : به ميزان لازم

 

مواد لازم برای مایه اسفناج :

>>> اسفناج : نيم كيلو

>>> پياز : ١ عدد

>>> نمك ، فلفل : به میزان لازم

>>> پنير سفيد يا پنيرموزارلا : ٥٠ گرم

>>> تخم مرغ : ١ عدد براي روي خمير

 

مواد لازم برای پیده سوسیس :

>>> سوسيس : ٤عدد

>>> قارچ خرد شده : ١ پيمانه

>>> پنير موزارلا : ٥٠ گرم

طرز تهیه :

براي آماده كردن خمير ، همه مواد را مخلوط مي كنيم و آب را كم كم اضافه مي كنيم تا خمير نرمي درست شود ولي به دست نچسبد.

سپس اسفناج و پياز را كمي با هم تفت مي دهيم ، نمك و فلفل اضافه مي كنيم،

اگر از پنير سفيد استفاده كرديد ، بعد از خنك شدن مخلوط اسفناج ، پنير را

اضافه کنید.

 براي مايه سوسيس هم ، قارچ و سوسيس را با هم سرخ مي كنيم .

 خمير را به ١٦ قسمت تقسيم مي كنيم ، به شكل بيضي باز مي كنيم ، از مخلوط اسفناج و يا مخلوط سوسيس روي خمير مي ريزيم ، بعد خمير را به صورت قايق جمع مي كنيم . روي مواد، پنير موزارلا مي ريزيم . .تخم مرغ را هم مي زنيم و با برس روي خمير مي زنيم و داخل فر با حرارت ٢٠٠ درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت مي پزيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *