پیش غذا

پیراشکی قارچ و اسفناج

 

اگر از دوستداران قارچ هستید این پیراشکی خوشمزه و لذیذ بین المللی را که یک میان وعده و پیش غذای مقوی هم هست امتحان کنید.

مواد لازم:
– قارچ: دویست و پنجاه گرم
– پودر آویشن: به میزان لازم
– خمیر آماده پیراشکی: یک بسته
– پیاز: یک عدد
– اسفناج: نیم کیلو
– سیر : سه حبه
– فلفل سیاه: به میزان لازم
– زردچوبه: به مقدار کافی
– نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:
برای شروع ابتدا اسفناج را به صورت ریز خرد می کنیم. قارچ و پیاز را جدا از هم نگینی ریز خرد می کنیم. حالا پیاز را درون ماهیتابه به همراه زردچوبه در کمی روغن تفت می دهیم تا سبک و نرم شود. در ادامه سیر را ریز رنده کرده و به پیاز اضافه می کنیم و دو دقیقه تفت می دهیم.بعد از این مرحله قارچ ، پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا آب قارچ تبخیر شود. حالا نوبت اضافه کردن اسفناج خرد شده است بعد از افزودن اسفناج همه مواد را باهم تفت می دهیم تا رنگ اسفناج تغییر کند.در پایان شعله را خاموش می کنیم تا مواد کمی خنک شود.
مقداری از مواد را روی خمیر پیراشکی قرار داده و لبه های خمیر را روی هم چسبانده و با چنگال لبه ها را فیکس می کنیم. بعد از آماده کردن همه پیراشکی ها، فر را با دمای صد و هشتاد درجه روشن می کنیم تا داغ شود.
سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و پیراشکی ها را درون سینی می‌چینیم و به مدت سی دقیقه در فر قرار می دهیم تا طلایی شوند.
پیراشکی های آماده را در ظرف مناسب چیده و با سُس دلخواه سرو می کنیم.

نکته:
– می توانید پیراشکی ها را درون روغن نیز سرخ کنید.
– در صورت تمایل می توانید از پنیر پیتزا هم درون پیراشکی ها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *