غذای ملل

پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ که یکی ازغذاهای خوشمزه و محبوب بین المللی است طرفداران بسیاری دارد می تواند به عنوان پیش غذا، میان وعده یا حتی غذای اصلی سرو شود. این پیراشکی با عطر و طعمی عالی و بسیار لذیذ طرز تهیه‌ای آسان و راحتی دارد.

 

موادلازم برای ۳ نفر:

>> مرغ: ۴۰۰ گرم (خرد شده)

>> سیب زمینی: ۲عدد متوسط

>> زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری

>> رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

>> خمیر پیراشکی آماده: یک بسته

>> پودرکاری: یک چهارم قاشق چای خوری

>> پیاز: ۱ عدد

>> نمک وفلفل سیاه: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی را بعد از پوست گرفتن نگینی خرد کرده سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس پیاز را خرد کرده وکمی تفت دهید تا نرم و بلوری شود. حالا تکه های مرغ را اضافه کنید وتفت دهید تا مرغ بپزد. بعد از پختن مرغ، سیب زمینی سرخ شده، رب گوجه فرنگی، پودرکاری، نمک و فلفل را اضافه وبا بقیه مواد خوب مخلوط کنید وکنار بگذارید تا خنک شود.

در انتها به میزان لازم از مواد پیراشکی را داخل خمیر پیراشکی آماده بریزیدو با چنگال یا دست دو طرف خمیر را ببندید. سپس پشت و روی پیراشکی های آماده را در روغن سرخ کنید و با سُس کچاپ سرو و نوش جان کنید.

نکته:

::: در صورت تمایل پیراشکی ها را می توانید در فربپزید.

::: پیراشکی را می توانید با سبزیجات یا گوشت چرخ کرده هم درست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *