غذای ملل

پیروگی پنیر

پیروگی (Pirogge) یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای سنتی لهستان است که با رسپی‌های مختلفی درست می‌شود. به عنوان مثال می‌توانید آن را به صورت پیراشکی با خمیرنرم و لطیف از مواد مختلف مانند گوشت، سیب‌زمینی، قارچ، سبزیجات و میوه‌های تازه پُر کنید و در آب‌جوش یا روغن بپزید یا این که به صورتی که در این مطلب می‌خوانید عمل کنید که یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین روش‌های پخت این غذا می‌باشد.

پس همین حالا دست به کار شوید و این غذای لذیذ و خوشمزه را به عنوان پیش غذا، غذای اصلی یا حتی دسر آماده کنید و از طعم و مزه بی‌نظیرش همه را شگفت‌‌زده کنید.

 

مواد لازم:

✔ آرد: ۳۰۰ گرم

✔ شیر: ۳۰۰ میلی لیتر

✔ تخم مرغ: ۲ عدد

✔ جعفری: ۴ ساقه، ریز خرد شده

✔ پیازچه: ۴ ساقه، ریز خرد شده

✔ بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

✔ پنیرسفید: ۱۵۰ گرم، خرد شده

✔ پنیرگودا: دوسوم پیمانه، رنده شده

✔ نمک: ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این غذای خوش عطر و طعم ابتدا در کاسه‌ای بزرگ تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس شیر، بیکینگ پودر، نمک، پیازچه و جعفری را اضافه کرده مخلوط کنید. حالا آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید. در مرحله آخر پنیر سفید و پنیر گودا را اضافه و مخلوط کنید. پس از آن مقدار مناسبی از مواد را بردارید و در ماهیتابه حاوی روغن داغ بریزید و با قاشق شکل دهید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.

می‌توانید مقداری از مواد را مانند کتلت آردپاشی کرده و با دست شکل دهید و در روغن سرخ کنید.

پیروگی‌های سرخ شده را روی دستمال آشپزی جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سُس کچاپ سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *