این چای از گلهای خشک گیاه هیبیسکوس تهیه میشود و به علت نداشتن کافئین و طعم ترش و شیریناش بسیار محبوب و پرطرفدار است. چای هیبیسکوس فواید سلامتی فراوانی دارد به طوری که در طب سنتی چینی، تنها راه درمان بسیاری از بیماریهای جسمی را نوشیدن این چای میدانند. این چای که به صورت گرم و سرد سرو می شود به دلیل عطر و طعم منحصر به فرد و رنگ قرمز تیره به عنوان یک نوشیدنی خاص شناخته شده است.
مواد لازم برای ۱ لیوان:
❉ آب سرد: ۴ فنجان
❉ چوب دارچین: ۱ عدد
❉ عسل یا شیره: ۲ قاشق غذاخوری
❉لیموی تازه: برش خورده، برای تزئین
❉گل خشک هیبیسکوس: نصف فنجان (حدود ۱۵ گرم)
طرز تهیه:
برای تهیه این نوشیدنی ویژه، گلهای هیبیسکوس و چوب دارچین را در یک ظرف حاوی آب سرد بریزید و یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت شیره یا عسل را به ترکیب اضافه کرده و هم بزنید و سپس از صافی رد کنید و در لیوان بریزید و با تکههای یخ و برشهای لیمو سرو کنید.
نوشیدنی خنکِ هیبیسکوس به همین راحتی آماده شد. در صورت تمایل میتوانید این نوشیدنی را با آب داغ چند دقیقه دَم کنید و به صورت گرم نوش جان کنید.